TAKAISIN

 

TIETOA SIVUSTOSTA


Suomen Sydänliitto ry on maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö - se perustettiin vuonna 1955. Olemme alusta asti tarjonneet luotettavaa apua, tukea ja tietoa sydänsairauksista sekä sydämen hyvinvoinnista. Erityisesti sairastumisen alkuvaiheessa on tärkeää löytää tukiverkko ja asiantuntijat, jotka pystyvät auttamaan kuntoutuksessa sairaalajakson jälkeen. Vertaisen tuki, asiantuntijan neuvot ja vinkit sekä kuntoutujan tietopaketit auttavat tuomaan toivoa sydänsairaiden elämään. Kiitos, että olet mukana.
 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta


RAHANKERÄYSLUPA

Sydänliiton rahankeräyslupa on RA/2020/1053. Keräystuotot käytetään sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä ihmisten voimavarojen vahvistamiseen.